A Te céljaid – a mi szolgáltatásaink

Digitális Stratégia

#Audit #Piackutatás #Célközönség #Célok #Tervezés #Növekedés  #Technológia


 1. Digitális audit
 2. Közönség meghatározás és elemzés
 3. Marketing stratégia
 4. Marketingcsatornák kiválasztása
 5. Technológiai igények felmérése

Digitális Marketing

#PPC  #Social_Media #Content_Marketing #SEO #Webshop #Website #Analytics #Email


 1. Google Ads és Facebook hirdetések
 2. Analitika és adatelemzés
 3. Email marketing és automatizáció
 4. Közösségi média kommunikáció
 5. Konverzió optimalizálás
 6. Tartalom marketing, keresőoptimalizálás

Digitális Stratégia – Mit csinálunk

A Click Brains-nél valljuk, hogy egy tudatos vállalkozásnak a fenntarthatóság érdekében egyedi igényekre épülő digitális stratégiára van szüksége.

Egy innovatív modell segítségével holisztikus digitális stratégia mentén tervezünk, amely magában foglalja az összes olyan intézkedést és taktikát, amely a kimagasló eredmény eléréséhez szükséges.


#1 Digitális audit

Teljes körű elemzést végzünk a Te üzleti digitális környezetében betöltött helyzetedről, a termékek és a szolgáltatások, valamint a versenytársak tekintetében.

#2 Közönség meghatározás és elemzés

Kinek akarod értékesíteni a termékeidet és szolgáltatásaidat? Melyek azok a bizonyos célcsoportok, amelyek a vásárlóközönségedet alkotják? Pontosan mit akarnak a vásárlóid?

A fenti kérdések megválaszolásával kialakítjuk a vállalkozásodnak megfelelő avatarjait.

#3 Marketing stratégia

A Te igényeid alapján valamint a piaci sajátosságokat figyelembe véve megtervezzük az egyedi digitális marketing stratégiádat, mindezt úgy, hogy a lehető legjobb megtérülésre optimalizálunk.

#4 Marketingcsatornák kiválasztása

A célközönség sajátosságai alapján döntjük el, hogy mely közösségi hálózatok, például a LinkedIn, a Facebook, az Instagram, a YouTube vagy a TikTok "illik" legjobban a Te üzenetedhez, márkádhoz és céljaidhoz.

#5 Technológiai igények felmérése

Rendelkezik a weboldalad a megfelelő technikai infrastruktúrával ahhoz, hogy elérhetőek legyenek a céljaid? Képes a webáruházad a látogatókból vevőt csinálni, hogy valódi profitot termeljen?

Mindezen kérdések megválaszolásához elemezzük a vállalkozásod számára rendelkezésre álló meglévő digitális megoldásokat, és javaslatot teszünk a szükséges fejlesztésekre.


Digitális Marketing – Mit csinálunk

Elsősorban a Te igényeidet, és a legjobb módszereket követve holisztikus megközelítéssel megtervezzük a digitális marketing stratégiádat – mindig a lehető legjobb eredményre törekedve!

Legyen szó akár fizetett hirdetésekről, akár közösségi média platformokon, például a Facebookon, Instagramon stb. folytatott kampányokról, mi kiaknázzuk a kínálkozó lehetőségeket a maximális megtérülés és profit érdekében.#1 Google Ads és FB hirdetések

Alapos kulcsszókutatást követően nem hatékonyan tudsz megjelenni azon felhasználók előtt, akik a termékedet, vagy szolgáltatásodat keresik.

Emellett persze célközönségre szabott közösségi média megjelenéseket is a csomag része: az új érdeklődők megtalálásától, a bizalomépítő kampányokon keresztül, egészen a profin működő remarketing kampányokig.

#2 Analitika és adatelemzés

A promóciós csatornákon minden marketing tevékenységet nyomon követünk és begyűjtük a szükséges statisztikai adatokat. 

Rögzítjük és elemezzük a kulcsfontosságú teljesítménymutatókat (KPI-okat), amelyekről érthető riportot kapsz. Az eredmények és véleményed alapján folyamatosan finomhangoljuk a stratégiát és a célokat.

#3 Email marketing és automatizáció

Közösen olyan egyedi email marketing rendszert hozunk létre, amely már egy szélesebb körű digitális marketingstratégiába illeszkedik. 

A célunk a feliratkozók lehető legnagyobb mértékű elköteleződése. Hiszünk benne, hogy az email marketing használata az egyik legjobb befektetés amit a digitális marketingbe tehetsz.

#4 Közösségi média kommunikáció

A marketinstratégiában meghatározott célközönséghez kiválasztjuk a megfelelő közösségi média platformokat és nekik személyre szabott marketinget alakítunk ki, amelyben gondolunk az érdeklődőszerzésre, a bizalmépítésre, a vevőszerzése, a listaépítésre és a közösség építésre is.

#5 Konverzió optimalizálás

A digitális marketingben mindig és mindent lehet optimalizálni. A szó szoros értelemben vett végső konverziók optimalizálásán túl, meglepődnél, hogy mi mindent lehet még tökéletesíteni (pl. Landolók élménye, sebesség, email feliratkozás, kosárelhagyási arány stb.).

Folyamatosan arra törekszünk, hogy feltárjuk a szűk keresztmetszeteket, amelyek elhárítása ugrásszerű növekedést jelenthet a vállalkozásod számára.

#4 Tartalom marketing, keresőoptimalizálás

Értékes, konzisztens és releváns tartalmakat hozunk létre a vállalkozásod célközönsége számára. Ez a tartalom lehet cikk, e-könyv, közösségi média poszt, podcast, infografika vagy videó.

Továbbá megtervezzük és végrehajtjuk a szükséges on-site és off-site SEO feladatot, hogy weboldal a keresőmotorok első találatai között jelenjen meg.